Het leven in Rumhuis

Graag nemen wij u mee in ‘The rumway of life

Het Surinaamsch Rumhuis is een welgemeende en oprechte ode aan rum. Onze rum! In het Surinaamsch Rumhuis kun je onze rums ruiken, proeven en de geschiedenis achter onze bijzondere rum ontdekken. Op onze website laten we je zien hoe je een bijzonder gezellige tasting of tour kunt ervaren, wanneer je onze authentieke rum museum kunt bezoeken en zul je ontdekken waar dé perfecte locatie voor je volgende evenement of vergadering is. Stap het Rumhuis binnen en ervaar ‘the rumway of life’

Het Surinaams Rumhuis is meer dan gewoon een rumhuis! Het is een unieke lokatie met een breed aanbod aan diensten.

Discover the difference :

Onze aged rums zijn een weldaad voor de smaakpapillen . Dat kun je zelf beleven tijdens een proeverij, in de schenkkamer van het Surinaamsch Rumhuis.  Daar kun je genieten van onze gelagerde Borgoe rums en ontdekken hoe de duur van het rijpingsproces het verschil maakt.

Cocktail workshop:

Onze cocktailworkshops zijn spannend, uitdagend en gezellig. Iedere keer een ander thema als inspiratie voor de lekkerste cocktails die we maken met onze eigen produkten. Ko men ontdek zelf welke smaken we allemaal hebben voor de diverse cocktails.

Mixology class:

Wij hebben een aantal mooie signature cocktails ontwikkeld die je tijdens een Mixology Class leert maken. De Borgoe Sour, The schockwave, The Cane, The Marienburg Riddim of the Hulk. We laten je een dagje staan in de schoenen van de Mixologist en laten je nog veel meer ervaren.

Rumhuis Venue:

In onze prachtige achtertuin hebben wij een mooie venue die wij op maat kunnen inrichten. Een exclusieve lokatie voor uw bedrijfsfeest, huwelijk, receptie of iets dat u wenst te vieren.

Rumhuis conference room:

Onze conference room is uitermate geschikt voor workshops, trainingen of zakelijke besprekingen. Wij verzorgen pakketten op maat. Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn? U bent welkom voor een bezichtiging van de lokatie.