Ontdek Ons

Suriname ook wel "het kloppend hart van de Amazone" genoemd vormt door haar geografische ligging en grote diversiteit aan culturen  een ideale schakel tussen het Caribisch gebied en Zuid Amerika. Surinamers staan alom bekend als vriendelijke, gezellige en gastvrije mensen die wel van een gezellig feestje houden.

Surinamers kom je tegen op de terrassen, bars of andere uitgaansgelegenheden in het bruisende uitgaanscentrum van Paramaribo terwijl ze genieten van hun favoriete rum of cocktail. Surinamers koesteren ook de "golden treasure of Suriname".

Een trip naar het ongerepte binnenland is een unieke ervaring en aanrader voor de vele toeristen die Suriname jaarlijks bezoeken.

Maak een trip naar het adembenemende binnenland of bezoek één van de mooie recreatieoorden even buiten Paramaribo en ontdek zelf hoe fascinerend mooi Suriname kan zijn.

"INDULGE IN THE GOLDEN SPIRIT OF SURINAME"

Het jaar 1882 waarin de suikeronderneming Mariënburg werd opgericht markeert de geboorte van de bekende rums die Suriname Alcoholic Beverages N.V. tot de dag van vandaag met trots produceert. Borgoe rum ontleent haar befaamde naam aan de plantage Mariënburg en draagt met trots het predikaat "golden spirit of Suriname'. Wij halen de beste ingrediënten uit alle delen van de wereld, laten ze rijpen en produceren dé rum die al meer dan 130 jaar ongeëvenaard is.

Onze missie

Het produceren en distribueren van hoogwaardige alcoholhoudende producten volgens hoge internationale standaarden met voordurende focus op klanttevredenheid en winstgevendheid.