Borgoe rum; een authentieke Caribische rum

23 augustus 2019

Als één van de erkende authentieke Caribische Rums is de Borgoe Rum in haar verscheidenheid nu ook te verkrijgen op de Barbados Grantley International Airport in de duty free area “Caribbean Rum Collection”.

De Grantley Adams International Airport van Barbados is een toonaangevende travel hub binnen het Caribische gebied met connecties naar diverse grote steden in de Verenigde Staten, Canada, Latijns Amerika en Europa. De nieuwe duty free zaak “Caribbean Rum Collection” is met haar collectie van 80 authentieke, diverse en kwalitatieve Caribische rums één van de grote en vooraanstaande winkels in haar soort binnen het Caribische gebied.

Met deze trend bewijst Suriname Alcoholic Beverages N.V. wederom haar kracht en devotie tot het realiseren van haar missie, namelijk het produceren en distribueren van hoogwaardige alcoholhoudende producten volgens hoge internationale standaarden met voortdurende focus op klanttevredenheid en winstgevendheid. De voortdurende aandacht voor productontwikkeling en innovatie resulteert in een continue uitbreiding van het SAB product portfolio, waardoor steeds beter kan worden ingespeeld op de groeiende vraag naar haar producten op zowel de nationale als internationale markt.

Met de plaatsing van de Borgoe Rums in de “Caribbean Rum Collection” is het onbetwist dat Suriname Alcoholic Beverages N.V. met haar rums de Golden Spirit of Suriname
uitdraagt.